weby pro nejsevernější čechy

Den školní radosti 2015 (ZŠ Náměstí, Varnsdorf)

Konec školního roku je už prostě jen takové lážo plážo, kdy sice všichni ještě musí / mají přijít, ale vlastně všichni vědí, že je to za pár a nic se už nezmění. I tenhle čas je ale zapotřebí nějak smysluplně vyplnit. Třeba Základní škola náměstí E. Beneše ve Varnsdorfu pořádá sportovní hry pro třídy 1. a 2. stupně.

Tudíž jsem se zašel v pondělí 29. června 2015 podívat, co to tam s tou mládeží tropí. Navíc byla na programu i nějaká ta sláva při vyhodnocování soutěží, třeba ve třídění odpadu, na níž slíbili dorazit i zástupci města a společnosti Ekoservis.

Nejjednodušší pro mne bude citovat z oficiální pozvánky a pak sem prsknout fotky:

Den školní radosti bude vyplněn především sportovními soutěžemi, které pro třídy 1. a 2. stupně připravil Aleš Ondráček. Soutěže také rozhodnou o konečném pořadí v celoškolním soutěžení mezi třídami.

Součástí Dne školní radosti budou doplňkové akce – vyhlášení nejlepších sportovců a žáků školy, ocenění sběračů tříděného odpadu, v průběhu dne se budou prodávat lístky do tomboly (Kč 5,-) – maximálně 4 na žáka.

Každá třída na 2. stupni sestaví smíšená šestičlenná družstva (3 chlapci + 3 dívky). Na prvním stupni osmičlenná družstva (4 chlapci + 4 dívky). Družstva připravují společně s žáky třídní učitelé.

Harmonogram dopoledne:

08.30-09.30 – soutěže pro první stupeň

10.00-10.50 – soutěže pro 6. a 7. ročníky

10.50-11.05 – vyhlášení nejlepších studentů a sportovců, výsledky celoročního hodnocení šestých a sedmých ročníků

11.05-11.20 – vyhlášení nejlepších sběračů (za přítomnosti zástupců města a Ekoservisu)

11.20-11.40 – tombola (lístky do tomboly budou od rána prodávat dívky z devátého ročníku)

11.40-12.30 – soutěže pro 8. – 9. ročník, výsledky celoročního hodnocení osmých a devátých ročníků

Příprava soutěží: Aleš Ondráček; realizace: Aleš Ondráček, Tomáš Šmidílek

Hlasatel, příprava tomboly, vyhlašování výsledků: Václav Zemler

Organizační zajištění: Miloš Frídl

Došlo k mírným úpravám programu, ale myslím, že daleko důležitější je, jestli se někdo na fotkách najde či ne. Ala fakt sem úplně všechny dát nemůžu:

Tagy