weby pro nejsevernější čechy

Ještě jednou specielní pozvánka na varnsdorfský triatlon

Plavání, cyklistika a běh!! To je triatlon, drsná výzva pro drsné borce a borkyně. Ale ten pocit v cíli, když člověk doběhne, bývá k nezaplacení. Pivo pak chutná jako křen.Tým šikovných koček a kočičáků ze Schrödingerova Institutu a Cyklorenovy Cvikov pro vás i letos na neděli 14. července připravil již poměrně tradiční sportovní akcičku s názvem NORTHCO BARTYS TRIATLON. Ráno od 10h pro děcka od útlého věku do 15ti let na zkrácených tratích, místo oběda Plavecký závod pro mládež do 18ti let a na lačno pak od 13h vrchol dne – Hlavní závod pro veřejnost. Kdo se úplně necítí na celý triatlon, může vzít svoje kamarády a postavit 2-3člennou štafetu.
Po sedmi letech se pár dní před závodem na MTB trati nestandardně prášilo, naštěstí dnes v noci spadlo poměrně hodně vody, takže o tradiční kulisu Varnsdorfského triatlonu ochuzeni nebudeme – „Bahno tady, bahno tam, všude kam se podivám…“
Připraveno je toho opravdu hodně, na prezentaci přeplněné igelitky a usměvavé slečny, příjemné počasí, teplá voda bez kopců, jen trochu zatáček, krásné prostředí Mašíňáku, bohatá občerstvovačka, kde nebudou ani letos chybět zákusky od Dlaska, těstovinky a pivko v cíli, hodnotné ceny pro vítěze a především ojedinělá tombola, jejíž hlavní cenou bude mj. horské kolo od Křížáka, silniční tretry BONT, provzdušňovač trávníku, aj.!!! Během celého dne ale také skákací hrad pro nejmenší, takže můžete jako závoďáci dorazit s celou rodinkou. Speciální cena pro toho, kdo dokáže alespoň na pár minut zavřít ústa nezničitelnému moderátorovi DJ Rourovi!
Veškeré potřebné info najdete na triatlonvdf.cz
Tak v neděli ve Varndsdorfu před Kolibou!