weby pro nejsevernější čechy

Slávek Klecandr u starokatolíků

Některé akce mají pořád nádech ilegality, smůla ovšem je, že v dnešní době na ně lidi povětšinou kašlou a jejich (ne)návštěvnost pak podle toho vypadá…
Popravdě ani nevím, kde jsem tu informaci vyšťoural, ale hned jsem ji dával do našeho kalendáře. Ve čtvrtek 25. října 2012 zavítal (prý po 12 letech) do Varnsdorfu Slávek Klecandr, zpěvák, kytarista a kapelník skupiny Oboroh, který ovšem často vystupuje také sólově. Já tedy nevím, kolik lidí chodí do kterého kostela, ale připadá mi docela trapné, když na člověka, který zpívá zhudebněné žalmy, pašijové písně, skladby od Sváti Karáska a vlastní tvorbu ovlivněnou knihou knih, dorazí 6 lidí, z toho je jedna manželka organizátora + její kamarádka, dva vypadají jako ti, co ho sem pozvali, jeden je ten, kdo chodí na všechny akce, a k tomu neznaboh fotograf… Já vím, školní prázdniny, zastupitelstvo, bla bla bla… Ale stejně.

Naštěstí pro nás si s tím pan muzikant hlavu nelámal a hrál jak o život, střídal kytary a duši bigbíťáka v sobě prostě nezapřel. Tak jsem nakonec nelitoval, že jsem prošvihnul besedu o Norsku, kterou v divadle pořádal KPMV. A my jsme po koncertíku na revanš, když už se prd vybralo na dobrovolném vstupném, každý koupili alespoň nějaké CéDéčko z obsáhlé diskografie, kterou si Slávek přivezl sebou v kufříku.

Abyste věděli, oč jste přišli, malá ochutnávka:

Tagy