weby pro nejsevernější čechy

Jarmark s Albertem ve Varnsdorfu

Dobrý den, rádi bychom Vás pozvali na Jarmark, který se koná v sobotu 21. prosince od 9 do 18 hodin v hypermarketu Albert, Národní 3314, Varnsdorf. Projekt Jarmarky s Albertem vznikl ve spolupráci sdružení Spolu dětem a Nadačního fondu Albert. Jeho posláním je představit dětem a mladým lidem z dětských domovů základy podnikání. Právě díky Nadačnímu fondu Albert mají děti možnost získat zábavnou formou dovednosti ze světa obchodu, které poté mohou využít v samostatném životě mimo dětský domov. Zároveň se mohou setkat s odborníky v tomto oboru, kteří jim rádi předají své cenné zkušenosti. Nadační fond Albert přispívá projektu jak zajištěním odborníků pro výuku, tak i finančně.

Nakupte vánoční dárky na jarmarku

Zákazníci hypermarketu Albert ve Varnsdorfu budou moci zakoupit dekorativní předměty, které vyrobily děti z dětského domova v Lipové u Šluknova. Na výběr budou předměty s vánoční tématikou z různorodých materiálů k výzdobě bytu či domu. Chybět nebudou ani svíčky, keramika či šperky, kterými lidé mohou obdarovat své blízké pod vánočním stromečkem.

„Rádi bychom touto cestou poděkovali sdružení Spolu dětem i Nadačnímu fondu Albert za pomoc s přípravou jarmarku. Děti se naučily spoustu nových věcí a zároveň získaly velkou motivaci pro práci, tak doufáme, že se v sobotu budou výrobky lidem líbit,“ říká Jana Hrabětová, zástupkyně Dětského domova Lipová u Šluknova.

Jarmarky se konají po celé České republice

Do projektu je zapojeno 27 dětských domovů z celé republiky. Jarmarky se konají, stejně jako loňský rok, v listopadu a prosinci v 18 městech ve 21 prodejnách Albert.

Děti prošly na jaře a v létě letošního roku školením „Obchodníkem snadno a rychle“, kde se dozvěděly více o stanovení cen výrobků, chování k zákazníkům, volbě sortimentu výrobků, propagaci, marketingu a samozřejmě také o týmové spolupráci. Školiteli se stali také odborníci na tato témata ze společnosti Ahold Czech Republic. Dětské týmy získaly následně finanční příspěvek na nákup věcí potřebných k tvorbě svých výrobků.

Kontakt:

Naďa Dittmannová, MBA, ředitelka, Spolu dětem o.p.s., Peckova 280/9, 186 00 Praha 8

tel: 604 547 043, email: nada.dittmannova@spoludetem.cz

Judita Urbánková, členka správní rady Nadačního fondu Albert, Radlická 117, 158 00 Praha 5 – Nové Butovice

tel.: +420 234 004 794, 724 042 032, email: judita.urbankova@nadacnifondalbert.cz

Spolu dětem o.p.s. pomáhá dětem, které vyrůstají v dětských domovech a pěstounských rodinách. Zvyšuje jejich šanci úspěšně se postavit na vlastní nohy. Spolupracuje s dětskými domovy z celé republiky.

 Více informací naleznete nawww.spoludetem.cz