weby pro nejsevernější čechy

Ivan Hlas s triem zahraje na Fabrice [soutěž o dva volňásky]

V pátek 21/2 dorazí do výběžku Ivan Hlas s kapelkou, druhá kytara Norbi Kovács a na čelo Olin Nejezchleba.(fotka Aja Dvořáčková, http:ayya.cz) Po slunce západu (nejspíš kolem deváté večer) zahrají na Fabrice v Doubici. Kromě tradičního repertoáru nelze vyloučit, že místnímu publiku předvedou nějaké nové kousky z Ivanovy připravované desky.

To ovšem není všechno. Kromě toho, že ještě odpoledne předvedou malým výběžanským muzikantům v jiříkovském klášteře (omezený vstup, opravdu vážní zájemci pište na vybezek.eu@gmail.com) jak se dělá písnička, otevře na Fabrice ještě kytarista Norbi Kovács výstavu muzikantských portrétů.

norbiTenhle týpek je opravdu zajímavá postava. Kromě brilantní hry na kytaru taky výborně fotí a poslední dobou se pouští i do natáčení (převážně muzikantských) videjí.

Když s ním ovšem hovoříte, je to k vzteku i když je to jinak milý chlapík.

Norbi, ty jsi studoval hru na kytaru?

Ani moc ne. Jenom jsem hrál. Tak nějak jsem to naposlouchal…i když moc nebylo z čeho. Pamatuješ si ty strašný pětkrát přehrávaný kazety?

Ale jestli chceš poradit: cvič v koupelně, jestli má tedy ta koupelna tu správnou akustiku.

A fotku jsi někdy studoval?

Ani ne. Jednou jsme ale byli hrát ve Španělsku na výstavě nějakých českých výtvarníků a já tam fotil takovým mrňavým foťáčkem…a tak jsem se namích a koupil si zrcadlovku. A začal jsem fotit.

Na video jsem se ani moc neptal…protože to šlo tak nějak samo. Že, Norbi?

Ano)

Tedy na fotky a hraní se můžete těšit, třeba dojde i na natáčení.

A teď, jestli tedy chcete, můžete si zasoutěžit o dva voňásky na to doubické hraní:

Kdo umí podle Ivana Hlase Hula Hop? Hm?

{module ivan_fabrika_14}

(soutěž končí ve čtvrtek 20/2 večer)