weby pro nejsevernější čechy

Včera hráli na Fabrice Pitch Benders, v neděli se připravte na ChinaShopBull!

Tak, tenhle víkend na Fabrice opravdu stojí za to.  Včera, v pátek 14/2, tady zahrála formace Pitch Banders, která o sobě na bandzone uvádí: Pitch Bender je soul-jazzová formace hrající autorské skladby na pomezí soulu a r’n’b. Výraznou osobností je zpěvačka Sisa Fehérová s originálním hlasovým projevem plným groovu a feelingu, která je též autorkou textů a vyhrála cenu za nejlepší sólový výkon v soutěži Jazz Talent roku 2009 v pražském Jazz Docku. Kapelu vede pianistka Iva Korgerová, která je autorkou většiny skladeb a aranží. S Pitch Benderem vystupuje kytarista Dan Hasalík. Na tenorsaxofon hraje Zbyněk Polívka, na basu hraje Matěj Havlíček, na bubny hraje Oliver Lipenský, specialista na house a soulové rytmy.

Úplně přesně nevím co to všechno znamená, ale hráli super, a nálada v sále byla výtečná, což se úplně netýkalo našeho fotografa, který zřejmě něco špatného snědl a musel brzy domů.

Ale fotky dodal:

A zítra, v neděli 16/2 zahrají britští ChinaShopBull, kteří tady nejsou nováčky.

Tady je fotka z jejich úplně prvního hraní v Doubic (to jim ještě myslím ani fousy nerostly)) , za tu dobu si tu ale našli řadu fanoušků, tak se taky příjďte kouknout.

chsb

Jo! A nezapomeňte, že příští pátek (21/2) tady bude hrát Ivan Hlas a dva lupeny můžete vyhrát v naší soutěži.

ivan banner