weby pro nejsevernější čechy

Finská metalová kavalerie míří do Varnsdorfu!

Je libo dvakrát dva volňásky na finy? :-) Tuto sobotu (20/9) se brána varnsdorfského pivovaru Kocour otevře všem fanouškům a fanynkám skvělé muziky. Úderem páté odpolední odstartuje set českého Iron Maiden Revivalu (www.maidenczech.com), přičemž nelze opomenout fakt, že v čele heavy metalové úderky nestojí charismatický napodobitel Bruce Dickinsona, ale neméně charismatická frontwomanka Kateřina!
Po pořádné porci klasického „hevíku“ vystoupí pražská crossoverová formace Last Minute (www.lastminutemusic.cz), která nám naživo předvede, že rock’n’roll může mít i současnou progresivní tvář.
A pak už zavane severský vítr a na podium vtrhnou finští powermetalisté Cardiant (www.cardiant.net)! Severská horda nám ukáže, že popularita a oblíbenost „severského“ powermetalu jsou do poslední noty zasloužené. Jistě ne náhodou se Cardiant probojoval až do finského finále talentové soutěže Eurovize!
Závěr večera bude patřit místnímu Led Zeppelin Tribute bandu, jehož protřelí členové odkojení stoprocentním hardrockem završí tento zářijový hudební svátek.
A soutěžní otázka pro vás: Ve kterém roce se ke kapele Cardiant přidala půvabná vokalistka Outi Jokinen? Dva z vás, kteří nám do čtvrteční půlnoci správně odpoví na tuto otázku a budou vylosováni, obdrží dva volné vstupy na tuto skvělou akci!

{module kavalerie}

(soutěží se do pátečního odpoledne)