weby pro nejsevernější čechy

6. propagační výstava drobného zvířectva v držení mladých chovatelů v Mikulášovicích

4. října 2014 vás zveme na výstavu zvířat do Slovanského domu v Mikulášovicích Po loňském malém jubileu je letos před námi už 6. výstava zvířat v držení mladých chovatelů.  Rok co rok se daří nabídnout divákům něco víc než před rokem. Letos by to měl být hezký výběr okrasného a exotického ptactva, se kterým se hodlá pochlubit chovatel z nedaleké Lipové. Ale budou tam samozřejmě všechny možné druhy zvířat, se kterými se představí jak mladí chovatelé z Mikulášovic a okolí, tak i jejich dospělí pomocníci. Tak jak se už zavedlo v minulosti, nejhezčí jedince budou vybírat platící diváci formou hlasování. Na závěr pak budou vyhlášeni vítězové z řad mladých i dospělých vystavovatelů v jednotlivých chovatelských odbornostech.

I letos bude výstava doplněna o tombolu, někteří chovatelé budou k prodeji nabízet svá vystavená zvířata, zajištěno bude i občerstvení návštěvníků.

Chcete-li se výstavy zúčastnit i vy jako vystavovatel, můžete se přihlásit co nejdříve na adresu: chovatelevarnsdorf@seznam.cz. Jinak se na Vás těšíme ve velkem sále Slovanského domu v sobotu 4. října od 9 do 17 hodin. Na výstavě se můžete i přihlásit za člena pořádající organizace nebo do kroužku mladých chovatelů.

Vlastimil Jura st., předseda ZO ČSCH chovatelů koček Varnsdorf se sídlem v Mikulášovicích

Salmov 31

CZ 407 79 Mikulášovice

Česká republika

GSM +420 602 682 600 nebo 607 740 076 (O2)

Skype avjura

www.chovatelevarnsdorf.estranky.cz