weby pro nejsevernější čechy

ADRIANO TRINDADE QUINTETT Na Kopečku v Rumburku [koncert v rámci Mandava Jazz Festivalu]

Ve středu [8/10] v kostelíku u čajovny Na Kopečku v Rumburku roztančili některé návštěvníky a všechny doslova zaujali ADRIANO TRINDADE QUINTETT. Šlo o jeden z koncertů v rámci Mandava Jazz Festivalu.

Převzato z webu čajovny: … šlo o Brazilce Adriano Trindade (zpěv, akustická kytara), který je jedním z nejuznávanějších současných interpretů moderní samby. Se svou doprovodnou kapelou (Jakub Doležal tenor saxofon, Jan Bálek klávesy, Filip Spálený baskytara, Ondřej Pomajsl bicí [toto je bez záruky, protože jsem si nezapamatoval všechny hudebníky, případně se omlouvám]) předvedli směs jazzu, latinsko-americké muziky, funku a afrických rytmů. Adriano se účastnil významných festivalů v Evropě a hrál v renomovaných jazzových klubech a world music, jako Doctor Gabs (Ženeva), Favela Chic (Paříž a Londýn), Hot Club Lyon (Lyon), Le Jeckyll (Chamonyx) a Ronnie Scotts jazz club (v Londýně ). Tento koncert byl součástí Mandava Jazz Festivalu.

A musím na rovinu napsat, že to bylo osvěžující, že si to všichni užili velice a tento koncert měl nemalý úspěch. Před koncertem v čajovně i část samotného koncertu natáčel štáb televize MDR.

Pozvánka do čajovny Na Kopečku:

Příští středu 15. 10. 2014 – 18.00 hodin bude Tvořivá dílna s Katkou.
Přijďte se podívat, naučit a vyrobit si náušnice. Osobitě, originálně a sobě na míru. Kouzlem drátkovaného šperku vás povede Katka Janésková. Cena dle materiálu 30-150,- Kč.

Tagy