weby pro nejsevernější čechy

Gymnázium Rumburk otevírá svou náruč (a trika výběžku.eu tam dostanete taky)

Kdo by chtěl poslat své dítko na rumburské gymnázium nebo jen zavzpomínat na školní léta, má možnost už v sobotu 29. 11. od 9 do 12:30. A co víc, k prodeji budou exkluzivně trička výběžku.eu.Foto: Jakub Trmal Dvakrát škola vyhrála ocenění Gympl roku za Ústecký kraj a tento rok jde na hattrick. Na sobotní dopoledne chystá Gymnázium Rumburk otevřít dveře pro všechny, kteří chtějí takzvaně nakouknout do notiček „centra vzdělanosti“ Šluknovského výběžku, jak se samo gymnázium rádo označuje.

Můžete si prohlédnout celý areál školy nebo navštívit vzorovou hodinu čtyř různých předmětů. Připravený bude také přijímací test na osmiletý obor. Jeho verzi á la „nanečisto“ si příchozí mohou vyzkoušet.. V posledních letech se tento takzvaný „DOD“ zvrhl v docela příjemné dopoledne, většinou doplněné o chemické pokusy, zpěv, kávu, čaj a sušenky, takže není nad čím váhat.

triko

Pro fanoušky našeho webu a vlastně celého výběžku(.eu) jsou na tento den nachystána trička z edice barevných! K mání budou za 250,- Kč. Takže už nemusíte řešit, co vlastně koupíte svému protějšku, mamince, tatínkovi, babičce, dědečkovi, sourozenci…prostě všem.