weby pro nejsevernější čechy

Silničáři pokládají koberce. Stihnou to než nasněží?

Na několika místech ve výběžku pracují silničáři až se z nich kouří. Silnice si to jistě zaslouží a řidiči tuplem. Budou nakonec všichni spokojeni? Jezdíte-li automobilem, není možné si nevšimnout, že na některých silnicích se doslova roztrhl pytel s frézaři, válcovači, pomocnými silami i finišéry.

Konkrétně se jedná o úseky silnic ve Šluknově (5 milionů Kč), Velkém Šenově (1 milion Kč), Vilémov — Dolní Poustevna ( 5 milionů Kč), Mikulášovice — Vilémov (3,5 milionů Kč) a Tomášov (1,5 milionů Kč).

Ačkoli jsem jako účastník provozu potěšen touhle aktivitou, nedalo mi to a zavolal jsem na správu silnic, jestli jaksi není začátek prosince časem, kdy by měly být tyhle práce dokončeny protože … protože to z čistě laického pohledu vypadá, že ty koberce nemohou držet.

Byl jsem ujištěn, že i v těchto klimatických podmínkách pracovat dá a že zůstává garance tříleté záruční doby na provedené práce.

Dnes odpoledne při připomenutí předpovědi počasí na konec týdne a víkend připustili zodpovědní pracovníci, že práce mohou být přerušeny.

Tak celou stavbu sledujte se mnou.

A nejsou tři roky záruky na silnici přeci jenom trochu málo?