weby pro nejsevernější čechy

46. ročník Poháru Rozhlasu s Českou spořitelnou

Ve čtvrtek 15. května 2014 proběhlo ve varnsdorfské Kotlině okresní kolo atletické soutěže Poháru Rozhlasu s Českou spořitelnou.

Bohužel, proti loňskému ročníku tentokrát prudce nevyšlo počasí, chladno a vlhko se podepsalo nejen na výkonech, ale třeba i na tom, že jsem letos nezaznamenal žádnou oficiální delegaci, která by se přišla podívat. Můj obdiv mají ti (a ty), kteří (a které) dokázali(y) v čase, kdy mi pomalu přimrzaly prsty ke spoušti, odhodit teplé oblečení a nutit svalstvo k výkonům. Pravda, občas bylo vidět, že sport hodně bolí.

Opět nejrůznější běhy (+ závěrečné štafety), skoky do dálky a výšky, hod koulí a míčkem. Opět multifunkčnost některých sportovců, kteří kmitali z discipliny na disciplinu (občas mi tedy přišlo, že někteří moc nevědí, co a jak vlastně). Opět provozní hluchota (hlavně nechoďte po travnaté ploše, připravené na zápas!). A opět jsem nevydržel do konce, takže i když se výsledky vyhlašovaly průběžně, závěrečný souhrn jsem neslyšel a tudíž nevím, jak to vlastně dopadlo.

Kdo chce, může se zkusit najít – ovšem dávat sem obrázky všech ze všech disciplin jaksi nejde. Snad bude stačit alespoň nějaký výběr z cca 1300 fotek.

Výsledky jsou k dispozici na webu Města Varnsdorf zde.

Tagy