weby pro nejsevernější čechy

Veletrh vzdělávání 2015, den druhý

Do Liberce je to trochu z ruky, takže tam jezdím očumovat jen jeden den, ale do Rumburku je to coby kamenem dohodil, takže na Střelnici trávím pokaždé oba dny. Tudíž i v úterý 10. 11. 2015 jsem procházel a dokumentoval dvacátý ročník Veletrhu vzdělávání 2016/2017, který pořádá Informační a poradenské středisko pro volbu povolání a VOŠ, SPŠ a SOŠS a CR Varnsdorf příspěvková organizace.

Inu, hodnotit úspěšnost lákání přítomných středních škol do svých řad mohu těžko. Žáci i kantoři, kteří na akci dorazili, občas dávali najevo, že je to „jen“ příjemné rozptýlení místo pravdielné výuky a jestli to koho přesvědčí o tom, aby šel na tu či onu konkrétní školu, na to nemám výsledky žádného statistického výzkumu. Já se spíš jen tak procházel, čekal na program na pódiu, občas s někým pokecal a pár lidem slíbil zveřejnit nějaké další fotky. Takže jsou tady.

Pro porovnání opět i druhý den veletrhu v roce 2012 ->, v roce 2013 -> a v roce 2014 ->

Když tak koukám na Ondrův text z loňska, nezbývá, než si povzdechnout, že některé odchody se nám tedy fakticky zacelit nedaří. Nenašel by se někde nějaký mladý aktivní schopný písmák nebo písmačka?

Tagy