weby pro nejsevernější čechy

Přednášky a kurzy

Rádi bychom Vás pozvali v novém roce na akce, pořádané České Švýcarsko o.p.s.

V rámci projektu „Návrat divočiny do Českého Švýcarska“ podpořeného SFŽP ČR a MŽP budeme realizovat v lednu a únoru dvě přednášky:

První přednáška na téma rostliny v Českém Švýcarsku proběhne 19. ledna ve Šluknově v přednáškovém sále Střední lesnické školy od 18:30.

Druhá přednáška na téma návrat lososů do Českého Švýcarska proběhne 23. února v Městské knihovně v Děčíně od 17:00.

Dále Vás zveme na kurzy environmentální výchovy, které pořádáme v Českém Švýcarsku v první polovině roku pro pedagogy MŠ a I. stupně ZŠ i lektory ekologické výchovy a vedoucí volnočasových kroužků.

Nejbližší kurz proběhne již 9. března 2017. Je to kurz environmentální výchova v ročních obdobích – inspirace jaro, léto. Lektorkou je Bc. Lenka Hronešová a kurz se uskuteční v Městské knihovně v Děčíně.

4. května 2017 proběhne kurz v Domě Českého Švýcarska k nové celoroční metodice na téma voda: Studánky víly Rozárky, lektorkou bude Mgr. Jana Modrá.

Přihlášky prosím, zasílejte na níže uvedený e-mail. Počet míst je omezený. Vložné na kurzy je 250,- (zahrnuje občerstvení a zdarma materiály z oblasti EVVO – platba na místě, případně vystavíme fakturu).

Kurzy realizujeme díky projektu: České Švýcarsko o.p.s. a SEVER společně za stejným cílem, který podpořil SFŽP ČR a MŽP.

Jarmila Judová

koordinátorka vzdělávání České Švýcarsko o.p.s.

Křinické nám. 1161/10

Krásná Lípa 407 46

Tel: +420 412 383 000

jarmila.judova@ceskesvycarsko.cz

Těšíme se na Vás v Českém Švýcarsku – evropské excelentní destinaci

www.ceskesvycarsko.cz

Tagy