weby pro nejsevernější čechy

Popová zpívanda 2013

Sice ještě nemáme dokonale zmapovaný víkend, nicméně už se nám do zpráv motá aktuální dění – v pondělí 20. května 2013 se v koncertním sálku varnsdorfské Základní umělecké školy uskutečnil čtvrtý ročník otevřené pěvecké soutěže Popová zpívanda.

Jak je vidět hned z úvodní fotografie, proměnila se soutěž v čistě dámskou jízdu. Jedno duo z důvodu nemoci odpadlo, zbylo tedy 12 dívek a slečen, jejichž výkony hodnotila 4členná komise (jak jinak, než čistě ženská). Alespoň že do diváckého hlasování se zapojil i mužský element, bylo tu pár tatínků a dědečků…

Známé a ještě známější místní tváře doplnily zástupkyně z Rumburku, neb soutěž je určena pro obě města. Od čistě dětských písniček přes Annu K až po hard rock. Česky, slovensky, anglicky. Divácké hlasování (kdo se divil na našem FB té kuličce – s její pomocí se provádělo hlasování do kalíšku se jménem soutěžící) sice asi částečně podlehlo počtu přítomných příbuzných, leč výkony to byly vyrovnané – o čemž svědčí i fakt, že počtově sudá porota nakonec udělila dvě první místa, protože to bylo 2:2.

Fotky sice zpěv nenahradí, ale aspoň se tedy podívejte:

Tagy