weby pro nejsevernější čechy

Regionální knižní minitrh 2014

V sobotu 15. listopadu 2014 se v budově, ve které sídlí Městská knihovna Varnsdorf, uskutečnil další ročník Regionálního knižního minitrhu, představujícího především nové knihy z regionu a o regionu.

Knihami, tiskovinami a informačními materiály se podařilo zaplnit dvě patra chodeb, v patře posledním byl pak umístěn prodej drobného dárkového zboží a v prostorech Domu dětí se omladina mohla realizovat v několika rukodělných dílničkách. Samozřejmě nelze opomenout místnost v přízemí, kde se soustředila nabídka potravin, pochutin, laskomin, tekutin a jiné různé krmě.

Nabídku od paní Horáčkové, Thovtu, FRAGMENTu, BORu, Knihkupectví DISK, antikvariátu Klariani, Českého Švýcarska o.p.s., Lorety, KČT Krásná Lípa, varnsdorfského Muzea, Města Jiříkov, Regionálního informačního centra Šluknov, občanského sdružení Dolský mlýn (snad jsem nikoho nezapomněl) doplnily přednášky – první představila novinky (organizátoři na letáku uváděli jako účastníky N. Belisovou, Mgr. J. Pokoráka, Mgr. J. Zbihleje, Mgr. K. Mágrovou, R. Vaňka), po obědě proběhla beseda s Vlastimilem Vondruškou.

Dopoledne bylo na chodbách hodně rušno, doufám, že vystavující něco prodali. Po obědě ovšem prudce počty příchozích poklesly a myslím, že celé odpoledne už bylo spíš o odpočinku a přípravách na balení…

Tagy