weby pro nejsevernější čechy

Veletrh vzdělávání 2017, den první

V pondělí 13. 11. 2017 vRumburku na Střelnici začal prvním dnemdvacátý druhý ročník Veletrhu vzdělávání 2018/2019, pořádaný Informačním a poradenským střediskem pro volbu a změnu povolání a VOŠ, SPŠ a SOŠS a CR Varnsdorf.

Těžko hádat, jestli stav výstavních prostor souvisel se změnou zdejšího vedení, ale letos nebyla otevřena část s barem. Takže možnost kroužení byla omezena jen na hlavní sál a chodbu, jako každý rok zaplněnou stanovišti spolupořádající školy. Druhým překvapením byla absence obvyklých zástupců alespoň některých mezd na pódiu při zahajování. Jinak v podstatě beze změn.

Módní přehlídky:

Střední průmyslová škola textilní Liberec ->

VOŠ, SPŠ a SOŠS a CR Varnsdorf ->

K tomu jako vždy prezentace bezpečnostně právních oborů jak z VDF, tak ze šluknovské školy (Střední lesnická škola a Střední odborná škola), vystoupení pěveckého sboru N.T.C. z rumburského gymnázia + z téhle školy gymnasti a gymnastky, varnsdorfská škola přidala prezentaci oborů Hotelnictví a cestovní ruch + Veřejná správa a prostor dostala i VOŠ a SPŠ strojní, stavební a dopravní z Děčína. A jinak letáky, ukázky a přemlouvání na stáncích, když sem tam přijel nějaký autobus budoucích možných středoškoláků…

Rok 2016 ->, rok 2015 ->, v rok 2014 ->, rok 2013 ->,rok 2012 ->

A jak to viděla červená trika z rumburského gymnázia -> a jak základka z Krásné Lípy ->

Tagy