weby pro nejsevernější čechy

Bílí Tygři zahájí prodej vstupenek na domácí přípravné zápasy už ve středu 18. července

Netradičně už v půli července – ve středu 18. 7. – půjdou do prodeje vstupenky na domácí utkání Bílých Tygrů v přípravném období.

Liberečtí hokejisté v létě sehrají 3 domácí přátelská střetnutí, zbylých 6 duelů pak absolvují na hřištích soupeřů. K prvnímu domácímu utkání nové sezóny nastoupí Bílí Tygři už 2. srpna od 17:00, když v mezinárodním souboji vyzvou celek ruské VHL Metalurg Novokuzněck, který tou dobou bude ve Sport Parku Liberec pobývat na soustředění (vůbec první utkání sezóny přitom odehrají už 26. července na ledě Pardubic). Dále bude následovat měření sil s Mladou Boleslaví (čtvrtek 9. 8. 11:00) a generálku před ostrým startem extraligy obstará duel s Piráty Chomutov (čtvrtek 6. 9. 17:30). Všechna domácí utkání odehrají Bílí Tygři v Home Credit Areně.

Vstupenky
Vstupenky na přípravná utkání půjdou do prodeje za jednotnou cenu 100 Kč do všech sektorů. Výjimkou je ovšem dopolední utkání s Mladou Boleslaví (čtvrtek 9. 8.), kdy vstupné bude stát pouze 50 Kč. Nákup bude možné uskutečnit i online v síti TicketPro. Pro děti do 140 cm bude v prodeji vstupné za symbolickou 1 Kč a držitelé permanentek a klubových permanentek na sezónu 2018/2019 budou mít vstup na domácí přípravná utkání zcela zdarma.

Venkovní přípravné zápasy a prestižní turnaj Coupe Des Baines
Prvním měření sil v nové sezóně bude pro Bílé Tygry tréninkové utkání proti Dynamu Pardubice, které se odehraje v ČSOB Pojišťovna Areně už ve čtvrtek 26. července od 17 hodin. Dále se Bílí Tygři představí na hřištích soupeřů, které rovněž hostí v přípravném období na svém ledě, tedy v Mladé Boleslavi a v Chomutově. Zápas s Bruslařským klubem je na programu v úterý 7. srpna a s Piráty se Tygři utkají v úterý 21. srpna.
Vrcholem přípravy bude pro Bílé Tygry účast na prestižním mezinárodním turnaji Coupe Des Baines ve švýcarském Yverdonu. Zde se postupně utkají s třemi týmy švýcarské nejvyšší soutěže HC Servette Ženeva, HC Fribourg-Gotteron a Loussane HC. Turnaj se koná ve dnech od 29. srpna do 1. září.