weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam – třicátý třetí týden roku 2018

Totéž co minule – čím blíže konec prázdnin, tím větší blázinec o víkendu, kdy se do pár zbývajících dnů snaží kdekdo nacpat kdeco.

V pátek 17. srpna 2018 mne čeká zase po delší době nějaké vyžádané focení. Myslel jsem si, kolik toho přes léto nacestuji, shlédnu, navštívím – a ono nějak prd. Není kdy (není proč, není s kým).

V sobotu 18. srpna 2018 zase šup sem, šup tam. Třeba něco o focení a cestování. Nebo o historii. Turisté (nejen) z Krásné Lípy vyráží čistit koryto Křinice. Své slavnosti má Velký Šenov i Rumburk, do toho se míchá spanilá jízda veteránů. Večer Krásná Lípa, respektive Vlčí Hora.

V neděli 19. srpna 2018 samozřejmě Filipov a varhany (asi to tentokrát bude návštěvnický masakr). A turisté mohou vyrazit do skal.

Spoustu dalších tipů + podrobnější info najdete v plakátcích a našem kalendáři. Samozřejmě nevíme zdaleka o všem a už ani nemáme touhu a sílu o všem vědět.

PS1: Díky vzpomínkám na FB jsem se dozvěděl, že letošní Tour de Jedlová se jela minulou neděli. Nikde, NIKDE, ale opravdu nikde jsem o tom dopředu neviděl ani zmínku.

PS2: Díky tomu, že se tam bude točit pivo ze Cvikova, jsem se přes FB dozvěděl, že od pátku do neděle bude tradiční Vilémovská pouť. Nevím, opravdu nevím, jestli to korm cvikovského pivovaru a vilémovských ví taky někdo jiný.