weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam – třicátý čtvrtý týden roku 2018

Mohu se jen opakovat, zdůrazňoval jsem to už několikrát – konec, konec se blíží a všichni se mohou na poslední chvíli přetrhnout.

V pátek 24. srpna 2018 využiji příležitost a zavítám na Dolák. Předkoncertem začíná Lípa Musica a já ještě stále nemám vybráno, které z koncertů bych rád slyšel. A také začínají oslavy v Kocourovi. Nikdo mne nezval, ale asi zkusím nakouknout – pokud nikdo nebude chtít vstupné, jinak se na fleku otáčím, sorry.

V sobotu 25. srpna 2018 je toho tolik, že prostě nebudu nikde. Mrzí mne spousta šancí Hradozámecké noci, leckams bych se opravdu rád podíval. Samat Tour v Jiřetíně pod Jedlovou. Den Českého Švýcarska, Parkmaraton, Čechie a odhalování desek (Dolní Podluží, Rumburk, Varnsdorf), fest ve Filipově, středověk na Panské skále, muzika ve Varnsdorfu, běhání se psy v Jiříkově, končící Divadelní zahrada v Ústí nad Labem, sláva u Kocoura je obohacena o létání a létat má letos i Lipovský dřevák. Opakuji, nebudu. Mizím s KČT KL směr Hruboskalsko. Podle toho, jak dopadnu v pátek, maximálně po návratu z tůry na skok ke Kocourovi.

V neděli 26. srpna 2018 na potvrzení toho, že je opravdu konec, poslední Filipov a varhany. Před tím možná do třetice u Kocoura – možná…

Je toho spousta dalšího, co jsem vynechal, i když je to za humny. Nelze sem cpát vše – podrobnější info najdete v plakátcích a našem kalendáři. Samozřejmě nevíme zdaleka o všem a už ani nemáme touhu a sílu o všem vědět.