weby pro nejsevernější čechy

Jako Thelma a Luisa ve varnsdorfském divadle [soutěž o dvě vstupenky]

Varnsdorfské divadlo uvede v pondělí 25/2 v 19.00 divadelní adaptaci Jako Thelma a Luisa na motivy (skoro) stejnojmeného filmu, však víte o čem je řeč.
Tu je stručná anotace: Dvě ženy procházejí na cestě autem téměř mužským světem. Prožívají při tom všechny zážitky a emoce, které jim tato cesta poskytuje. Přátelství, krásu, ponížení, strach, lásku, touhu, smrt, svobodu a vášeň. Thelma a Louise utíkají na malý výlet, aby se alespoň na chvíli uvolnily ze svého stereotypního života. Ovšem z malého výletu se stává skutečné putování díky nahodilým událostem, které se jim při výletu přihodí a které je navždy změní a spojí.

Hrají: Bára Munzarová, Marika Procházková, Václav Trnavský, Radim Novák a Martin Trnavský.

Tady kousek recenze z webu kult.cz: Představení Jako Thelma a Louise je neobyčejnou road movie, která si s citem pohrává se svojí filmovou předlohou. Je to zábavná podívaná se skvělými hereckými výkony. A když pro nic jiného, tak kvůli Martinu Trnavskému v upnutých šatičkách a botách na vysokých podpatcích stojí za to vypravit se do divadla.

A tady otázka ředitele varnsdorfského divadla, na kterou když správně odpovíte a budete mít štěstí! máte u nás dvě vstupenky na toto představeni.

Tedy: Ve které hře uváděné ve varnsdorfském divadle v právě probíhající divadelní sezóně se objeví Simona Stašová?

{module soutěž o lístky na thelmu a luisu}

(soutěž končí v neděli 24/2 než půjde admin spát) DOHRANO.

Tagy