weby pro nejsevernější čechy

Plaston nezvládl utkání na prvním týmu tabulky. Neštěmice-SK Plaston Šluknov 11:0 (6:0)

Pro nemoc chyběli stopeři Lukáč a Svoboda, třetí možný stoper Novotný musel do práce. Jediný stoper co zůstal Holešovský zahájil utkání s nataženou achilovkou. Zranění se ukázalo vážnější a tak musel i on hned po prvních minutách odstoupit. Na stopera se tak musel ze zálohy posunout kapitán Kirchner, což oslabilo střed a obraně to také moc nepomohlo. Přesto i kdybychom dnes byli v kompletní sestavě, tak se zde nedalo vyhrát. Domácí předvedli perfektní výkon, technika, rychlost, kombinace, náběhy i zakončení, v tom všem byli Neštěmičtí výrazně lepší. Tím nechci omlouvat náš výkon, my jsme to domácím výrazně usnadnili. Nikdo z hráčů nenaplnil očekávání a co jsme si řekli před zápasem se neplnilo.
Od začátku domácí na malém hřišti nedali Plastonu ani metr místa a po získání míče výborně kombinovali a stříleli. V sedmé minutě padl první gól po nečekané střele z 25 metrů. Po chvíli i druhý gól padl po střele z dálky, když tvrdá střela do břevna se odrazila do zad brankáře a přešla těsně brankovou čáru. Další dva rychlé průniky ze strany a nahrávky před branku skončili také brankou a drtivou půlhodinu zakončilo nedorozumění stopera s brankářem, když útočník domácích dal míč do prázdné branky a bylo to 5-0. Do poločasu padl ještě šestý gól a vysvobozením byla poločasová pauza.
Druhý poločas chtěl Šluknov alespoň trochu ukázat divákům, že fotbal hrát také umí, ovšem hned po chvíli jednoduše dostal sedmý gól po přehození nešťastného brankáře. Utkání pro hráče hostů ubíhalo velmi pomalu a mužstvo se těšilo na závěrečný hvizd. Ten nakonec přišel za ostudného stavu 11-0.
Na hřišti ve Šluknově je stále 20 cm sněhu a všichni doufáme, že již jaro opravdu tento týden přijde a mužstvo bude mít kde trénovat s míčem a hrát fotbal. Od svazu je avizováno, že již další odložení utkání nepřipadá v úvahu a tak zveme diváky na první jarní domácí utkání v sobotu 13.4. v 16,30 s Libouchcem.

Tagy