weby pro nejsevernější čechy

Černí býci ve varnsdorfském divadle [soutěž o dva lístky]

Je tu další pozvánka do varnsdorfského divadla a pro čtenáře výběžku i možnost vyhrát dva lístky na tohle představení, které přivezou herci mosteckého divadla. Černí býci, pondělí 15/4/13 v 19.00 hodin. Hra Juliana Brenera vypráví baladický příběh se odehrává zčásti ve vězení a zčásti na ostrovní farmě. Ve vězení si na samotce odpykává svůj trest mentálně retardovaný deviant Johannes, který znásilnil a zabil osmileté děvčátko. Asi by se tu utrápil výčitkami svědomí, kdyby do jeho života nevstoupila svatá žena, totiž kapitánka Agnes z Armády spásy, která jej postupně přesvědčí, že tak, jak jej miluje křesťanskou láskou ona, ho miluje i Ježíš a to i s jeho deviací. Výmluvná dogmatička se stane zločincovou nadějí a Bible jeho nejmilejší literaturou (českénoviny.cz)

Autor: JULIAN GARNER
Režie: Věra Herajtová
Překlad: Luboš Trávníček – Scéna a kostýmy: Marta Roszkopfová – Dramaturgie: Kateřina Šplíchalová Mocová – Hudba: Milan Nytra
Osoby a obsazení:
Agnes – Pavla Rychlá, Iversen – Jiří Rumpík, Johannes – Lukáš Rous, Unn – Zita Benešová

Takže, proč si nedat trošku deprese.

A teď ještě otázka do soutěže. Takže: Jak se jmenuje hlavní hrdinka dramatu Zvoník Matky Boží, kterou uvede Městské divadlo Varnsdorf 28. května 2013?

{module soutěž o lístky na černé býky }

Hodně štěstí, soutěž končí v neděli 14/4/13

Tagy