weby pro nejsevernější čechy

A je tu konec týdne

Občas se to tak pitomě sejde, že místních akcí je hafo a já se musím opakovat – můžu pouze doporučit, kam osobně bych šel já, kdybych tu byl – protože tu zase nebudu… Vystoupení Cirkusu bez hranic na zahradě Interaktivní ZŠ Karlova jsem naštěstí stihl dnes, ve čtvrtek. Zítra v pátek 26. dubna 2013 sice vystupuje druhá skupina dětí, ale i to, co jsem viděl, mě dokázalo hodně překvapit (článek + foto snad brzy). Bohužel si ale musím odříct besedu v městské knihovně v Rumburku (první muž v cyklu besed Osudy) i koncert Sarah Tolar Quartet, který je v pátek večer u Kocoura jako součást probíhajícího Varnsdorfského léta. Koncert N.T.C. obstarají mládežníci, o ten strach nemám.

A sobota 27. dubna 2013? Neuvidím mistrovství benchpress ve Starých Křečanech, na které jsem vloni zabloudil víceméně náhodou a nestačil jsem se divit, co člověk dokáže. Nepojedu na další ročník Českokamenické mažoretky, kterou jsem vloni protlačil i do Deníku. A nestihnu ani začátek Kocouřího Kouře. Ale protože se pořítíme zpět ze západu republiky na Finále Play Off, snad se do pivovaru podívám alespoň v nějakou pozdější hodinu. A v neděli budu odpočívat a chystat se čarodějnice všeho druhu. A taky hledat nějaké informace, jestli i letos proběhnou v Jiříkově a Mikulášovicích tradiční retro první máje, protože zatím nikde ani čárka.

Tak laskavě zvedněte kotvy a vyberte si, kam se zajdete podívat, i když tam třeba nebudeme. A kdybyste náhodou věděli o něčem, co neevidujeme v našem kalendáři, dejte nám vědět!

 

Tagy