weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam – čtyřicátý čtvrtý týden roku 2018

Po pompézních oslavách století cestou k sametu projdeme hřbitovy.

V pátek 2. listopadu 2018 dopoledne ve Šluknově Hubertská jízda a lákání školáků. No, zas další generace bude končit devítku základky… Dušičky, někde (třeba VDF) hromadně společně. A začne cestovatelský festival 7 divů v Krásné Lípě, dorazit by měl velevzácný host – pan Miroslav Stingl.

V sobotu 3. listopadu 2018 bych se konečně po velmi dlouhé době mohl dostat na volejbal, a to hned vcelku raritní – půjde o sestrovražedný souboj TJ Slovan Varnsdorf B vs TJ Slovan Varnsdorf A (7. a 8. kolo). Večer pro změnu basket, kadetky Severečesko. A samozřejmě 7. divů, hlavní program.

V neděli 4. listopadu 2018 bych rád putoval. S Jirkou Rakem za krásou podzimních modřínů, byť musel už dvakrát zcela měnit plánovanou trasu s ohledem na prapodivné zákazy navštěvování přírody. Nebo s Geoparkem Ralsko (letos mi to nevyšlo ani jednou!). Jenže jsem tak nějak byl u zrodu nové premiéry divadelního představení, ba snad se i stal jeho součástí, takže nedělní odpoledne jednoznačně v hledišti. Aspoň stihnu dopolední druhý víkendový basket kadetek.

V plakátcích a našem kalendáři najdete další. Už opravdu nestíhám ani přepisovat objevené plakátky do kalendáře. A samozřejmě, jako obvykle – nevíme o všem a už ani nemáme touhu to nějak extra měnit.