weby pro nejsevernější čechy

V Rumburku bude otevřena nová kavárna Stodola

Kousek za rohem Lužického náměstí v Rumburku vzniká nová kavárna Stodola. Je to kavárna, která si praží vlastní kávu. Stodola bude slavnostně otevřena již v sobotu 17. listopadu a pravidelný provoz zahájí v pondělí 19. listopadu. Kromě kávy si zákazníci budou moci vybrat také z široké nabídky sypaných čajů, limonád nebo také italských vín. Mlsouni si budou moci objednat domácí koláče nebo obložené chleby. Každý den bude také v denní nabídce jedna polévka.
Kavárna s pražírnou je rodinná srdcová záležitost, byl to můj sen už dlouhou dobu a teď se konečně plní. Klademe si za cíl hlavně připravit našim zákazníkům ten nejlepší sortiment a pohostit je v příjemném prostředí, a budeme rádi, když oni nám to vrátí tím, že se u nás budou cítit dobře. Myslím, že dobrých podniků – ať už kaváren nebo cukráren není nikdy dost a bude jedině dobře, když poskytneme výběžanům možnost výběru, říká majitel kavárny Jan Kratina.
Pokud Vás zajímá, jak dobrou kávu Stodola praží a vaří, tak přijďte ochutnat a to v sobotu 17. listopadu a buďte jedni z prvních, kdo novou kavárnu navštíví. Dveře kavárny budou otevřeny od 15.00 do 18.00 hodin.

Kavárnu Stodola najdete v Rumburku, v Palackého ulici č. 206.

Tagy