weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam – čtyřicátý sedmý týden roku 2018

Poslední relativně normální konec týdne, od toho příštího začne adventní šílenství, nákupní horečka a křečovité úsměvy.

Čtvrtek 22. listopadu 2018 – připomínám zastávku francouzských rockerů v Městském divadle ve Varnsdorfu. A pozor, už od 20:00!

Pátek 23. listopadu 2018 – jsou tací, co vůbec netuší, oč kráčí, a jsou tací, co by dali nevím co za lístek. Beznadějně vyprodaný koncert Mirai na varnsdorfské Lidovce. Tím pádem nemohu být na basketu. Dopoledne je ovšem nejprve v hale florbal základních škol (pořádá ZŠ a MŠ Bratislavská) a zároveň s ním Den otevřených dveří školy s nezapamatovatelným a nevyslovitelným názvem. Nějakou módní přehlídku bych si sice konečně dal, ale má jít o další „bezprogramovou“ akci, tak nevím. Navíc když nejvyšší stupeň školy dokáže vytvořit zvací plakát, ve kterém se ani netrefí do datumu…

V sobotu 24. listopadu 2018 sport – dvojzápas volejbalistek z Áčka proti Liberci (zase nedokáži najít, jestli na Edisonce nebo pod náměstím). A basket U15 v hale. Můžete zkusit třeba Lidovku, Fabriku nebo HomeGrown-Club.

V neděli 25. listopadu 2018 basket, nejprve v hale dvakrát U13 a pak znovu U15. Ovšem bacha, na FB to někomu ujelo a seknul se v datumu, na plakátku je to správně.

Zbytek si nastudujte v plakátcích a našem kalendáři. Nebo kdekoli jinde. Jako obvykle – nevíme o všem a už ani nemáme touhu to nějak extra měnit.