weby pro nejsevernější čechy

Rumburk provoní další kavárna s bohémským názvem

Třetí adventní týden bude v Rumburku otevřena nová stylová kavárna. Bohemian Coffee House, což by se volně dalo přeložit jako český (ale i bohémský) dům kávy, otevře své dveře v pondělí 17. prosince v prostorách známého domu Kamzík kousek od světelné křižovatky s Loretou. Za cíl si klade přinášet radost z výběrových káv a domácích koláčů, a to jak všem místním, tak i návštěvníkům Šluknovského výběžku či nedalekého Českého Švýcarska.

Během tohoto roku jste možná narazili na pojízdnou kavárnu Bohemian Coffee House na různých kulturních a sportovních akcích v Rumburku a na dalších místech po celém výběžku. Nyní se tato rodinná firma konečně dočkala svého snu otevřít si vlastní kamennou kavárnu. V ní se můžete těšit na prvotřídní espresso nápoje a filtrovanou kávu, ale třeba i domácí koláče, polévky, sandviče a další dobroty. Nakoupit si budete moct i kávu a kávové příslušenství pro domácí přípravu, které bylo doposud k mání pouze na e-shopu.

Bohemian Coffee House chce být i místem kulturních setkávání, debat a přednášek, ale také třeba výchozím a cílovým bodem různých sportovních aktivit. „Rádi bychom navázali na úspěšné akce z letošního roku, jakou byla například naše kávová cyklojízda Český Švýcarskem,“ odtajňuje některé ze svých plánů spolumajitel rodinné kavárny Jiří Dužár, st. „Do budoucna počítáme s umístěním pražícího stroje přímo v prostorách provozovny, pořádání kávových ochutnávek a workshopů. Na jaře plánujeme otevřít terasu pro venkovní sezení,“ dodává Dužár.

Adresa:
Jiříkovská 16, 408 01 Rumburk

Více informací tady.

Tagy