weby pro nejsevernější čechy

Kudy kam ve 20. týdnu

Nějak se začíná stávat pravidlem, že v případě, kdy víkendová nabídka houstne a nabízí nepřeberné varianty na výběr, jsem nucen pobývat mimo Výběžek, nejlépe rovnou na opačném konci republiky. Mohu tedy jen konstatovat, kam bych se býval rozhodoval jít, kdybych si mohl vybrat.

Pátek 17. května 2013 – těžká volba, proti sobě stojí Loretánská noc a koncert u Kocoura…

Pěkný zmatek je kolem turistického výšlapu s Vernarem na Hrádek – půl zdrojů uvádí jako termín konání sobotu, druhá půle neděli. Ještě že se nemusím starat, co je vlastně správně. Jisté ale je, že v sobotu 18. května 2013 na krosu mezi VDF a Studánkou se jede Fichtlcup, v Krásné Lípě se předvedou pěvecké sbory, na Jedlové se bude vytrvalostně drandit na koloběžkách a ve Velké Šenově na kolech.

V neděli 19. května 2013 jsem chtěl jet do Terezína s Varnsdorfskou autobusovou výpravou, výběžanská smečka se ale bude určitě motat v Jiřetíně pod Jedlovou na Schrödi sportovních dnech.

Tady se můžete podívat na ještě širší nabídku plakátků, které se nám podařilo sehnat, a nezapomínejte se dívat do našeho kalendáře. Pokud v něm chybí něco, o čem víte a my ne, dejte nám vědět!