weby pro nejsevernější čechy

Oslava Mezinárodního dne rodiny s Větrníkem

CESTA ZA POKLADEM – Oslava Mezinárodního dne rodiny s MC Větrník, která proběhla ve středu 15. 05. 2013 Cestou za pokladem – tradiční celorodinnou výpravou na rumburský kopec Dymník –  jsme si v mateřském centru Větrník připomněli Mezinárodní den rodiny, který se slaví právě 15.5. Letošní akce se stala rovněž součástí celostátní jarní kampaně Sítě MC 2013, do které je zapojen i Větrník.

Rodiny s dětmi se sešly v 15:30 hodin u Koupaliště v Rumburku, odkud se společně vydaly směrem k Dymníku. Cestou děti postupně plnily nachystané úkoly, které byly uzpůsobené i pro ty nejmenší – hod na cíl, přeskoky v kruhu, slalom či malování sluníček křídami. Nedaleko od rozhledny Dymník pak děti s rodiči hledaly ukrytý poklad. Objevená krabice plná dobrot byla pro všechny tou nejsladší odměnou za jejich snahu a vytrvalost. Závěrečné chvíle pak patřily radostnému dovádění v přilehlém lanovém parku. 

Více než dvaceti rodinkám se tak vydařilo další krásné, sluníčkem prozářené a vyhřáté odpoledne a dnešní den můžeme bez přetvářky nazvat opravdovou oslavou rodiny.