weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam – dvanáctý týden roku 2019

Užijte si víkendové skoroléto, příští týden se má vrátit zima (jestli se tedy ještě vůbec předpovědím počasí dá nějak věřit).
Ve čtvrtek 21. března 2019 před návštěvu divadla (vystoupení varnsdorfské ZUŠky) přibyla ještě zastávka na ZŠ Východní, kde vyvrcholí týdenní projekt Zdravověda není žádná věda soutěžním dnem.

V pátek 22. března 2019 krom neveřejné přípravy na neděli basket ve sportovní hale. Tentokrát to na FB odflákli jen plakátkem místo událostí.

V sobotu 23. března 2019 se asi čeká, že se objevím na srazu turistů v Dolní Poustevně, jenže mě se zrovna dvakrát nechce se tam plahočit. O kdesi kdysi avizovaném Velikonočním turnaji v zápase řeckořímském v Krásné Lípě se mi nepovedlo zjistit vůbec nic. Šluknovská sloučená střední má poslední termín přijímaček nanečisto. Zajímavě vypadá nabídka ze Cvikova, i když vlastně taky nevím, jestli to má smysl. Možná se tak maximálně stavím ve Chřibské – sice už opravdu nemám kam ty knihy dávat, ale co kdyby se tam našel nějaký poklad? A zbývá už jen odpoledne další basket.

V neděli 24. března 2019 nejprve do třetice basket, a pak zbytek dne v Městském divadle na Nádraží. Na což je blbé zvát, když už je naplno vyrezervováno.

Vyberete si kde chcete co chcete. Pomoc najdete v plakátcích a v našem kalendáři, nebo kdekoli na netu, dokud ještě funguje a zrovna nestávkuje, jako dneska wiki.

Sousední region předpokládám časem (až dorazí mail z Liberce)