weby pro nejsevernější čechy

Kam vyrazit v pracovních dnech (patnáctý týden roku 2019)

Sledovat předpověď počasí se ukazuje značnou ztrátou času, ono si je venku tak, jak se matce přírodě zachce, tudíž většinou stejně jinak. S akcemi to (někdy) bývá o fous lepší. Pokud se o nich vůbec ví, pokud se o nich dají zjistit nějaké podrobnosti, pokud se pak i konají.

Ono co je to platné, když třeba vím, že v úterý 9. dubna 2019 bude ve Chřibské pokračovat McDonald’s Cup okrskovým kolem II. kategorie, když nevím kde, v kolik a které školy se ho účastní? Nic z toho totiž nejsem na oficiálním webu schopen vyšťourat, když už jsem se o akci dozvěděl. Odpoledne si ale odskočím zase na ZŠ východní, pořádají tu velikonoční jarmark.

A ještě jedna aktualizace – ve středu 10. dubna 2019 v Domě Českého Švýcarska v Krásné Lípě povídání o Pekingu.

Ve čtvrtek 11. dubna 2019 Městské divadlo Varnsdorf. Během dne pohádka, večer historie. Dodatečná aktualizace – mezi se ještě vejde velikonoční jarmark na ZŠ a MŠ Bratislavská.

Víc se mi ani nějak hledat nechce. Je to v podstatě otrava, která většinou ani nemá moc smysl. Oni by jim tam ještě chodili lidi… Něco dalšího najdete mezi plakátky (pardon, už se mi ani nechce je nějak třídit a rovnat, takže jsou dost na přeskáčku) nebo v našem kalendáři. Nebo taky někde úplně jinde, jak je ctěná libost.