weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam – sedmnáctý týden roku 2019

Před víkendem krásně, opalovačka, pohoda a klid a na víkend máme očekávat trakaře.
Jinak už to nebude. Začněte si zvykat. Pozvánky se mávnutím proutku mění z komentářů kde všude budu na kde bych býval mohl být, kdybych si nezvolil jinak. Ona to doteď byla v podstatě sranda, vyprávět o tom, že za sebevětší dík se nenajím a do nádrže ho také nenaliji. Těch vernisáží není zas tolik a být jen o chlebíčkách není úplně ideální. Tak jsem vyslyšel další nabídku (repete z loňska) a budu se snažit doplnit rodinný rozpočet (i když tedy žádná sláva to není). Zdokumentovaných akcí tudíž bude málo a ještě méně.

V pátek 26. dubna 2019 si neodpustím Jazzový pátek (navíc jsem byl požádán o přítomnost) a na stejném místě zůstanu i večer – na Lidovce mladé orchestry vystřídá bluesrock.

V sobotu 27. dubna 2019 je mi líto. Ani holky baskeťačky (o nichž FB zatím mlčí), ani polojubilejní ročník cyklozávodů kol Vlčí hory. Jedu dělat garde do Míšně na den otevřených dveří porcelánky.

V neděli 28. dubna 2019 mi to neplánovaně už začíná. Tudíž podruhé během víkendu neuvidím holky hrát basket a budu čučet celý den do lesa.

Je toho spousta dalšího, co neuvidím. Seznam akcí, událostí a příležitostí, které jsem nechtěl vynechat, potřeboval se jich účasnit a plánoval vidět, utěšeně narůstá a narůstat bude (momentálně mi třeba skončí výstava křížových cest v Chomutově, na kterou jsem potřeboval vyrazit).

Něco máme na plakátcích, něco v našem kalendáři (v žádném případě ne totéž). Zbytek se potlouká někde v cizích galaxiích, zkuste si ulovit kdekoli cokoli, pokud náhodou narazíte na akce, o nichž organizátoři nezapomněli referovat. Možná někde existuje soupis dění na Ústecku, nebo alespoň Děčínsku, leč z téhle strany se s námi (na rozdíl od opačného směru k Liberci) nikdo moc nebaví – tak se nezapomeňte juknout ještě do druhé galerie, kde je letem světem víkend kolem Liberce).

Sousední region: