weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam – osmnáctý týden roku 2019

Čím déle ty pozvánky dávám dohromady a čím víc si myslím, že by nás všichni mohli brát na vědomí, tím víc pochybuji o jejich smyslu, protože oni by jim tam chodili lidi. Týden co týden, den co den se zpětně dozvídám o akcích, mnohdy překračujících hranice regionu, občas i okresu, o nichž nikdo nic nevěděl, nikde se neobjevila upoutávka, nebyla žádná informace. Hlavně že se na ně čerpají dotace a příspěvky. A když se rozčílím, tak se pak řeší nikoli proč to tak je a co se s tím bude dělat, nýbrž jak jsem si mohl dovolit něco takového prohlásit.

V pátek a sobotu otevírání turistické sezóny, s krásnolipáky dvě procházky krajinou. Nebudu. V sobotu 4. května 2019 také rumburská Stezka odvahy. Taky nebudu.

Nevím, zda letošní víkendové mistrovství ČR v silovém trojboji – benchpresu – mrtvém tahu v Novém Boru chápat tak, že letos nebude ve VDF. Nebylo by to nic divného, těch akcí, které mizí, nejsou a nebudou, je čím dál víc (Svatojánky, GymplFest).

Halové sporty, které mne zajímaly, zřejmě všechny skončily. Fotbal vynechávám. Zajímalo by mne v neděli 5. května 2019 rugby v Rumburku, které je propagováno dokonce vícekrát, ale budu celý den šlapat Hřebenovku, v níž jsem certifikovaně interesován.

Tudíž si hledejte kde chcete co chcete, u nás omezený sortiment.

Jinak Saula forever!

Sousední region: