weby pro nejsevernější čechy

Pohár osvoboditelů – fotbalový turnaj středních škol 2019

V úterý 7. května 2019 se ve varnsdorfské Kotlině na UMT uskutečnil další ročník fotbalového turnaje středních škol Pohár osvoboditelů.

Není co měnit, vše funguje, jak má – Utkání celků z výběžkových škol tradičně organizovala Vyšší odborná škola, Střední průmyslová škola a Střední odborná škola služeb a cestovního ruchu – středisko na K. Světlé. Účastnilo se 8 týmů – Vyšší odborná škola, Střední průmyslová škola a Střední odborná škola služeb a cestovního ruchu stř. K. Světlé VDF, Vyšší odborná škola, Střední průmyslová škola a Střední odborná škola služeb a cestovního ruchu stř. Bratislavská VDF, Vyšší odborná škola, Střední průmyslová škola a Střední odborná škola služeb a cestovního ruchu stř. Mariánská VDF, Gymnázium VDF, Střední lesnická a odborná škola Šluknov, Gymnázium RBK, Střední odborná škola mediální grafiky a polygrafie RBK, SPŠ TOS Varnsdorf. Stejně jako minule, každý s každým, a na závěr byli vyhodnoceni nejlepší hráč a brankař.

Výsledky předpokládám dorazí, já si na místě nikdy poznámky nedělám a tentokrát jsem výsledkovou listinu nestihl vyfotit.

Rok 2018 ->, rok 2016 ->, rok 2012 ->

Tagy