weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam – dvacátý první týden roku 2019

Květen se blíží ke svému konci a počasí jak na houpačce. Chvíli zima jak v psinci, chvíli prší, chvíli pálí sluníčko.

A mně je to všechno vlastně jedno. Jediná akce, která se mne z celého víkendu týká, je páteční Noc kostelů. A to nikoli proto jako roky předchozí, že bych objížděl všechny okolní otevřené církevní stánky, nýbrž proto, že budu otevírat příchozím dveře z druhé strany. Zbytek času budu sloužit jinde, v lesích.

Pátek 24. května 2019 jak již řečeno. Krom pokračující Muzejní noci i Noc kostelů. Snad jsme (i díky KM) soustředili všechny dostupné plakátky – je z čeho vybírat.

V sobotu 25. května 2019 nepojedu s KČT Krásná Lípa. Nebudu ve VDF u sportovní haly na Den dětské radosti, stejně by mne DDM nevidělo zrovna moc rádo. Nepojedu s KPMV do Chřibské. Prošvihnu další mažoretky, tentokrát v České Lípě. Nebudu na Studánce na jubilejním ročníku Varnsdorfské padesátky. Ani v Krásné Lípě na tradičním Dni NP. Natož na Land Art Festivalu Geoparku Ralsko.

V neděli 26. května 2019 nebudu na Dni podstávkových domů (po pravdě tady u nás je stejně proti zbylým dvěma regionům nabídka hodně mizerná). Ani v Rumburku na Dětském dnu.

To je tak nějak všechno. Proto hledejte v plakátcích, v našem kalendáři nebo kde chcete co chcete. Nikdy jsme nevěděli, nevíme, a nebudeme vědět o všem.

Sousední region časem