weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam – dvacátý druhý týden roku 2019

Poslední měsíc před prázdninami je tu a s ním den dětí.

V podstatě poslední dobou spíš než nějaké velké plánování jen uvažuji, jestli vůbec má smysl se někam někomu vnucovat, když o to nikdo nestojí, organizátoři nedávají vědět a jsem tak nějak spíš považován za obtížný hmyz. Třeba i proto jsem ve čtvrtek 30. května 2019 nebyl ani na jedné ze 7 akcí, na které bych ještě vcelku nedávno vyrazil…

V pátek 31. května 2019 v Kotlině atletika pro 1. stupeň ZŠ (o té alespoň vím dopředu). Ale dozajista časově nestíhám divadlo, i když AHÁči vždycky stáli za to. Celý den probíhají oslavy 10. let MCKV (překlad = městské knihovny ve Varnsdorfu). Prohlídky budovy, den pro děti, výstava, a večer Náhodou. Velká dvoudenní sláva začíná v Rybništi.

V sobotu 1. června 2019 je toho spousta, proto nepůjdu nikam. Strejda z Podřipska jezdíval s vlčáky do Jiřetína, a nikdy jsem se tu nepotkali. Teď už je pozdě… O dvoudenních plaveckých závodech v bazénu vím zas jen proto, že je zavřený pro veřejnost.

V neděli 2. června 2019 se rozhoupal pivovar Kocour a bude tu dětský den – byť se o tom na jeho webu nedozvíte. A ani událost na FB nedokázali založit. K mému překvapení se na palubovku do sportovní haly vrací basket, kluci U17 budou zápasit o postup do ligy.

Ostatní hledejte v plakátcích, v našem kalendáři nebo kde chcete. Málokdo nám dává vědět, co se děje. A mě tak nějak nebaví zabíjet hodiny luxováním informací z webů, FB, městských novin a vzduchu, když z toho pak stejně nic není.

Sousední region časem