weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam – dvacátý čtvrtý týden roku 2019

Přípravy na prázdniny v plném proudu.

V pátek 14. června 2019 pokračuje už XX. Mezinárodní hudební festival Česká Kamenice soutěží i veřejnou produkcí na náměstí. Liberec má své Krajské slavnosti, Nový Bor Sklářské, Varnsdorf oslaví 115 let Hrádku krom jiného křtem zcela nové publikace. A já nestihnu ani jedno…

V sobotu 15. června 2019 opět Česká Kamenice. Nejen soutěž, ale také tradiční slavnostní průvod městem s monstrparádou na náměstí + odpolední výlety do okolí. Letos se výběžek dočká jen v Rumburku. Slavnosti pokračují i v Novém Boru. A z mnoha dalšího zmíním už jen to, co mi zabere většinu dne – hlavní program městských slavností ve Varnsdorfu. A zase se neutrhnu na TéTéčka do Sebnitz.

Doufám, že se dožiji neděle 16. června 2019, protože hodlám absolvovat další úsek Lesní stezky. V plánu je Pfaffenstein a Quirl.  Na Nožířské slavnosti v Mikulášovicích, které na mne vyskočily na poslední chvíli, snad vyrazí někdo jiný.

Je toho jako vždy mnohem, mnohem víc, a o spoustě událostí jako obvykle nevíme. Hledejte v plakátcích, v našem kalendáři nebo kde chcete.

Sousední region: