weby pro nejsevernější čechy

Letní sportovní hry (olympiáda) – 2. stupeň základních škol – florbal 2019

Prázdniny se blíží, školy už jedou na velmi volný režim a po soutěži I. stupně varnsdorfských základních škol se v úterý 11. června 2019 ve sportovní hale dostalo v rámci Letních sportovních her i na florbal II. stupně (kurziva proto, že s výjimkou data stejně jako loni).

Letos jen 4 školy, neúčastní se ZŠ Východní. O základkách se na rozdíl od her středoškolských dozvídám včas, takže mám termín vyhrazený a mohu být od začátku do konce. Boje urputné, kde jsou ty doby, kdy mi bylo jedno, co se děje. Teď mám problém, že nerozhodnu, komu fandit, když znám na každé škole někoho. Doufám, že si fotky nebude prohlížet rozhodčí, asi by se podivil, co všechno se na hřišti odehrávalo…

Zhodnocení jedné ze zúčastněných škol:

Dne 11. 6. 2019 se konalo ve sportovní hale první kolo Olympiády pro žáky 2. stupně základní škol a příslušných ročníků gymnázií. Již tradičně jsme se zúčastnili jak s týmem dívek, tak chlapců. Celkově se sešly týmy ze čtyř škol. Hrálo se systémem každý s každým, každý zápas 12 minut. V konečném rozhodování hrálo roli celkové skóre. Chlapcům skóre pomohlo k celkově druhému místu a dívkám k místu třetímu, kde nám pomohl jediný vstřelený gól. I přes velké dusno, které ve sportovní hale panovalo, podali žáci dobrý výkon, za který jim patří gratulace. Pevně věříme, že i v dalších kolech olympiády podají žáci naší školy maximální výkony.

L. Hůla, ZŠ náměstí E. Beneše Varnsdorf

Výsledky:

Rok 2018 ->, rok 2017 ->, rok 2016 ->

Tagy