weby pro nejsevernější čechy

To jsem vám chtěl ještě soudruzi sdělit ….

Jako v zásadě pravicový volič, jsem opět vystaven pocitu, že moje zájmy v téhle republice nereprezentuje nikdo. S jistým znepokojením sleduji vývody některých komentátorů, podle kterých je současný zásah „mužů v kuklách“ útokem na pravici. Jestli ano, nic jiného si pravice nezaslouží. Politický handl, podle některých „naprosto, ale naprosto normální“ politický prostředek totiž při pohledu zdola a zvenčí přerostl míru se kterou jsem ochotný tuhle metodu tolerovat a legalizovat.
Námitku, že se takhle postupuje i na levici beru, ale proč se proti těmto prasáckým metodám pravice nevyhranila už dřív? Protože i ona byla součástí těchto her.
Politická politika totiž je od normálního života lidí a voličů odtržena, pohybuje se ve svém prostoru do kterého nikoho nepustí a všechny řeči typu: tak si to pojď taky vyzkoušet selhávají v tom, že by člověk musel příjmout pravidla, která jsou tu nastavena a sotva by tam mohl vnést ty, která pokládá za normální, lidská a férová.
Takže, občas si vás vy kreatury nakreslím, abych si vyděal na svůj život vezdejší, ale jinak odcházím do lesů. Bohužel do Lesů České republiky.