weby pro nejsevernější čechy

7.ročník turnaje memoriálu Slávy Novotného ve Šluknově

Letos se přihlásilo 16 mužstev, což není věru moc, ale ani málo. Proto se mužstva nalosovala po čtyřech do čtyř skupin a rozhodčí pískli do svých píšťalek. Hrálo se vlastně o nejlepší umístění ve skupině, protože postupovali všichni do vyřazovacích bojů o krásný velký putovní pohár. Plno známých místních celků, jako třeba legendární Miminka, dále pak Hapťák, Novotňáci se v letošním turnaji potýkaly s nevalnou formou. O finále se střetl mezi sebou tým Komárů, Pilky, Kádě 500 a Uncharted. No a skončilo to, jak jsem to napsal, z vleva do prava, první až po čtvrté místo. Komáři proto ovládli zcela zaslouženě 7.turnaj memoriálu Slávy Novotného.

Velké poděkování účastníků a nespočetných diváků patří všem, kdo se nějakým přičiněním zasloužil o perfektní průběh tohoto sportovního dne. Všem sponzorům, týmu restaurace na Stadiónu, rozhodčím, perfektnímu zázemí na místním stadiónu a všem ostatním. Nejen já se těším na další již 8.ročník v roce 2014.

Nejužitečnější hráč L.Čmugr, střelec turnaje J.Kopřiva (14 branek), nejlepší brankář M.Schejbal, nejlepší rozhodčí P.Sejkora.

1. Komáři

2. Pilky

3. Kádě 5000

4. Uncharted