weby pro nejsevernější čechy

Dneska v Doubici Killaflaw!

Killaflaw jsou přirovnáváni k řadě umělců – „jako Led Zep s Chemical Brothers“, „chybějící článek mezi Soundgarden a The Prodigy“ – ale ve skutečnosti mají zvuk, který je jednoznačně jejich vlastní.
Jejich první track, „Revolution“, vyhrál XFM Demo roku, a single „Set Me On Fire“ se organicky rozšířil po celém světě a byl na vrcholu DMC žebříčku v USA v roce 2010. Tento singl se hrál na BBC Radio 1, BBC 6Music, NME Radio, XFM Londýně a na mnoha dalších nezávislých stanicích. Notoricky známí Utah Saints vyprodukovali remix této skladby. V současné době existuje více než 100 domácích videí na YouTube, které používají „Set Me On Fire“, jako svůj podklad- silná známka jejich popularity v praxi.
Killaflaw vystupovali v Glastonbury, Secret Garden Party, Beat Herde a na mnoha dalších. Také se prezentovali na MTV, BBC a ve Filter Magazine show.
V létě roku 2010 se k nim na několik festivalových show připojil bývalý bubeník Pendulum a Apollo 440 Paula Kodish, a jejich poslední singl „Happy Daze“ byl vydán u Westway Records v dubnu 2011.