weby pro nejsevernější čechy

Perfektní

Ještě, že tam šel náš pan místostarosta Břéťa Jemelka! Kdybych tam šel já, tak by mě jistojistě kleplo. Nešel jsem tam, protože jsem měl tušení, že mě klepne z toho vedra, co v neděli bylo. Jenže, ono by mě kleplo z toho, že bych tam do toho vedra šel zbytečně… Takže, k věci: 

Včera pátou etapou končil XXVI. ročník (bacha, nastává hromadění adjektiv) slavného místního mezinárodního etapového silničního cyklististického závodu žen Tour de Feminin 2013. Dovolím si citovat pana ředitele závodu Vícha, jak to vyšlo na serveru Děčínského deníku: „Nikdo neví, proč se tak stalo. V okolí Srbské Kamenice prostě polovina pelotonu odbočila na Jánskou. Všechno tam bylo perfektně označené. Pro nás je to ponaučení, abychom si na tento úsek dali větší pozor.“

Dáme si takovou malou rozcvičku. Perfektní je, když tým vědců, techniků, inženýrů, mechaniků, pilotů a tisiců dalších lidí vysadí posádku na Měsíci a vrátí je živé zpět na Matičku Zemi! Perfektní je, když se Tondovi Panenkovi povede „dloubák“! Perfektní je, když otočíte volantem vašeho vozu doleva a vůz zahne do leva, nikoli do prava, do toho pitomého stromu a Vy jste na fleku mrtví!!!

Tímto tedy vzkazuji řediteli závodu Tour de Feminin 2013: „Značení páté etapy DEFINITIVNĚ nebylo PERFEKTNÍ. Bylo prachsprostě zpackané, když Vám polovina závodnic zatočila jinam! A když kvůli téhle packanině nemohla nastat jedna z mála slavných ročně se opakujících sláv pro naši ves, která Váš závod také (spolu s dalšími) sponzoruje. Pan místostarosta nemohl předat cenu vítězce horské prémie Doubice-Vápenka! Protože tato byla zrušena! Kvůli tomu ne-perfektnímu značení se závod zastavil! A zrušily se prémie na Vápence! A to je velice málo – ehm – perfektní!“

P.S.: Perfektní také například je, že když něco napíši, Náš Pan Ředitel k tomu něco nakreslí, a vše je o stopět procent lepší! Tomu já říkám: perfektní!