weby pro nejsevernější čechy

Kam vyrazit v pracovních dnech (padesátý týden roku 2019)

Jako obvykle nestíhám. Ani lákat, ani na všechno chodit. Natož následně zveřejňovat.

Pondělí 9. prosince 2019 – dopoledne opět ve varnsdorfské sportovní hale, zase florbal. A s ním konec Podzimních her s vyhlášením letošních výsledků. Večer je divadlo, ale vzhledem k tomu, že jsem tohle už několikrát pronudil a naposledy u toho dokonce usnul, zůstávám doma.

V úterý 10. prosince 2019 si asi odskočím z Lorety na chvíli na ZŠ a MŠ Bratislavská Varnsdorf, na vánoční program. Večer první z aktuálních loretánských prohlídek při svíčkách a s vůní svařeného vína (další bude za týden).

Ve středu 11. prosince 2019 by měla být ve varnsdorfské sportovní hale školní futsalová liga. Po celé republice poběží Česko zpívá koledy, vím o Krásné Lípě, Lipové a Rumburku. Kde jsou doby, kdy se do akcí zapojovala i jiná města… Ve Varnsdorfu vyhlášení Sportovce roku. A v Rumburku divadlo.

Ve čtvrtek 12. prosince 2019 v aule varnsdorfského gymnázia adventní koncert sborů ZUŠ a v aule rumburského gymnázia adventní koncert celé ZUŠ. Večer v Panoramě Lucie Bílá. Já ale budu v divadle. Snad si konečně spravím chuť.

Vy si vybírejte dle libosti z plakátků, v našem kalendáři, nebo kdekoli jinde, pokud o nějakém zdroji informací víte.