weby pro nejsevernější čechy

Čtvrtina prázdnin fuč, tak co ještě stihnout?

Ono se to nezdá, ale než se párkrát zavrtíme, bude pomalu sněžit. Takže honem honem sbírat nějaké ty letní zážitky, třeba na nejrůznějších akcích. V pátek 12. července 2013 jsem zase na cestách po krásách vlasti, takže nestihnu dojet večer na Vlčí Horu na kytarový koncert – doufám, že příště na Ackermana mi to ale vyjde.

Víkend od pátku do neděle patří Čtverec u Dolní Poustevny Matýskářům, letos kulatě po desáté. Nejzajímavější bude určitě jako tradičně sobota 13. července 2013. Ve VDF se dopoledne slavnostně znovuodhalí pomník pomník padlým ve Velké válce, po obědě začíná rodeo v Království u Šluknova a taky Starokřečanské slavnosti, do toho ve Chřibské vernisáž fotovýstavy, koncert Zhasni v Krásné Lípě nebo grilování u muziky u Kocoura. No, vyberte si, jak to sakra stihnout…

Ani neděle 14. července 2013 nedovolí vydechnout – na Riu ve VDF každoroční Triatlon, ve Filipově pokračuje druhým koncertem varhanní léto nebo je možno zaskočit večer na koncert do České Kamenice.

A pochopitelně to není vše, zbytek najdete v našem kalendáři. No a pokud tam něco nevidíte, je to proto, že o tom nevíme, nebo nám tam to uteklo. V tom případě dejte vědět, ať máme v přehledu co nejvíc akcí.