weby pro nejsevernější čechy

Vánoce ve škole 2019 (ZŠ a MŠ Bratislavská, Varnsdorf)

V úterý 10. prosince 2019 proběhla na Základní škole a Mateřské škole Varnsdorf Bratislavská předvánoční akce Vánoce ve škole. Bohužel z časových důvodů zdokumentována jen část připravených vystoupení jednotlivých tříd. Po nich byly ve škole ve třídách připraveny různé dílničky.

Web školy praví:

Dne 10.prosince jsme ve škole pořádali krásnou předvánoční akci, která se jmenuje Vánoce ve škole. V tomto adventním čase jsme se rádi setkali s rodiči, prarodiči a přáteli naší školy. Tentokrát se zdála být naše tělocvična opravdu malá. Celou akci profesionálně, ale i vtipně moderovali – Andrejka Košínová a Samuel Husák z páté třídy. Každá třída měla připravené hezké vystoupení a děti z mateřské školky také. Poslední písničku zazpívala celá škola.

Foto zde ->

Po krásném kulturním zážitku se všichni děti se svými rodiči rozprchly po škole vyrábět něco krásného třeba i pod stromeček. Čekaly je dílničky v každé třídě a ve školní jídelně i malá ochutnávka z jídelničku z projektu Zdravíkov. V prvním patře byl i veliký jarmark z výrobků, které byly od dětí. Celé odpoledne se povedlo. Děti odcházely domů nadšené.

Foto zde ->

Rok 2012 ->

 

Tagy