weby pro nejsevernější čechy

Hibernujeme

Čekáme. Čekáme všichni, co bude.

Jakožto web, primárně určený ke zvaní na všelijaké akce a následné informování o nich, jsme momentálně skončili. I když, momentálně… Nikdo neví. Všichni zoufale lovíme informace, které si vzájemně odporují, jsou pravdivé jen několik hodin (než jsou vyvráceny) a jsou zoufale nedostatečné. Nikdy jsem nebyl optimistou, proto se mi zdá, že překládat termíny čehokoli je totální zbytečnost. Snad každému musí v tuto chvíli být jasné, že oznámené lhůty postupně vyhlašovaných omezení a zákazů byly jen orientační a nebudou dodrženy. O dny, týdny, měsíce. A že může dojít na „stanné právo“.

Do politických komentářů se pouštět v žádném případě nehodlám. Kdo chce, vidí sám. Kdo nechce, žádný argument nepomůže. Na náš pobočný web cokolivokoli.cz sice občas něco přidám, jenže v době, kdy jsou procházky po lese spíše tolerovány než doporučovány, a kdy si těžko kdo dovolí využít veřejnou dopravu, to ztrácí smysl.

Takže čekáme. Dokud ještě jde elektřina a teče voda, je čekání snadné. Snad se jednou zas volně nadechneme, beze strachu, že to odserou zrovna naše plíce. I když to podle některých prognóz nevypadá. A hlavně se zdá, že to bude ve zcela jiném světě, než který jsme znali dosud.