weby pro nejsevernější čechy

CIFRA GALLERY: Kdo za tím stojí?

Dvojice manželů Prokopcových žije jednou nohou v Praze a tou druhou v Doubici. V Praze Rozálie studuje Vysokou školu umělecko-průmyslovou, Jaroslav Akademii výtvarných umění. Společně vychovávají syna, mají dva psy, a protože je jim na severu dobře, rozhodli se v Doubici realizovat něco, o čem vždy snili, otevřít si galerii a tím propojit výtvarné umění s přírodou. Do projektu se také nadchli jejích přátele Nikola a Lukáš, čímž společně vzniká nová CifraGallery.

Nikola a Lukáš sice nejsou ještě svoji, nicméně už teď vědí, že spolu stráví pozbytek svých životů. Společně bydlí v rodinném domě v Černošicích, což je kousek od Prahy, ale za to v obklopení nádherných lesů a řeky. Do jejich party patří také nejlepší čtyřnohý přítel Matyáš a dvě potulné venkovní kočky. Nikola studuje, tak jako Rozálie, Vysokou školu umělecko-průmyslovou, a právě tam započalo i jejich společné přátelství, díky náhodnému setkání v ateliéru na umělecké vysoké škole. Lukáš sice není přímo od fochu, ale je vystudovaný architekt s nadšením do umění.

A protože jsou oba dva zároveň i ostřílení cestovatelé se zalíbením pro nevyzpytatlná dobrodružství, návrh na to, se připojit do týmu CifraGallery, s nadšením přijali.