weby pro nejsevernější čechy

Víkend třicátého pátého týdne roku 2020

Zatím to tak trochu vypadá, že se počasí hodlá o víkendu pomstít všem, kdo si schovali akce na poslední víkend prázdnin. Uvidíme, jak to věštitelům z křišťálových koulí vyjde tentokrát, ale lepší asi bude připravit se na chladno a vlhko.

V pátek 28. srpna 2020 Chřibská a country. Robert Křesťan! O Krásné Lípě bohužel nemá cenu psát – městský web oznamuje „bohužel kapacita hostů na program je již vyčerpána“, takže Václava Hudečka si užijí jen někteří. Tak to zkuste třeba v Loretě.

Masakr se koná v sobotu 29. srpna 2020. Sice je zrušen Lipovský dřevák, ale… Pokračují Dny řemesel u Dolského mlýna. V Krásné Lípě Den Českého Švýcarska. S ním propojený Parkmaraton a letos také CaniCross, chybět samozřejmě nebudou Čechie (ty pokračují odtud dál po výběžku – vtipně je na rozpisu i Varnsdorf, jen jaksi není upřesněno, kde) a celodenní program. V Jiřetíně pod Jedlovou Samat Tour. V Rumburku atletika starších žáků. V Rumburku Burčákobraní. Ve Chřibské druhý den country. Na varnsdorfském Riu hudební festival. Ve Varnsdorfu Turnaj hospod (bohužel mám na stejnou akci 2 různé plakáty s různým místem konání a nevím, který z nich platí). Nedaleko také odložený Malevil Cup by Author 2020. Plus milion dalších akcí, z nichž vím jen o některých.

V neděli 30. srpna 2020 u varnsdorfské sportovní haly Den otevřených dveří TJ Slovan Varnsdorf s ochutnávkou všech možných i nemožných sportovních odvětví. Původní termín 30. září prý neplatí…

A pozvání do Jiřetína:

Je tu poslední srpnový víkend – jiřetínské Malé lesní divadlo se loučí s prázdninovou sezónou a zve rodiče s dětmi na poslední letní představení. Nenechte si pohádku ujít – další bude zase až za rok… :-) 

Hezké a pohodové dny přicházejícího babího léta! 
Martin Louka 

Toť vše. Něco najděte v plakátcích nebo někde úplně jinde. A jděte si třeba … kam chcete.