weby pro nejsevernější čechy

Turnaj osobností v Rumburku [fotky]

V Rumburku se v sobotu 10/8 sportovalo, proběhl tu takzvaný turnaj osobností. Z avizovaných hvězd dorazil Vladimír Šmicer, zaměstnaného Jakuba Koháka nahradil herec Jakub Štáfek. Zatím čekáme na email od organizátorů s výsledky, vezměte tedy zatím zavděk se dvěma sety fotografií a stručnou informací, že se hrál tenis, nohejbal a minikopaná. S vítězem tenisového turnaje si potom zahrál Vladimír Šmicer. Jestli máte k dipozici jakékoliv další informace, podělte se s námi v komentářích.

Fotky Iva Šafuse:

Fotky Kuby Trmala:

Fotky z první návštěvy Vladimíra Šmicera v Rumburku, neboli jak prohrál kopačky.

Po uzávěrce dorazilo hodnocení jednoho z organizátorů, Milana Jirouta:

Po sportovní stránce považuji tuto akci za vydařenou. Cestu do Rumburku si našel fotbalový internacionál Vladimír Šmicr, který i na hřišti předváděl, že ze svého fotbalového umu nic nezapomněl. Druhou osobností měl být Jakub Kohák, který však z důvodu natáčení reklamy pro telefonního operátora musel účast na poslední chvíli odmítnout. Jeho náhradníkem se stal Kuba Štáfek ze seriálu Ulice. I on předvedl, že fotbal patří mezi jeho oblíbené sporty. Mezi známé tváře patřil také Martin Pouva – formulový specialista televize Nova. I on ukázal, že mu sport není cizí.

Jedinou kaňkou na vydařeném sportovním turnaji byli diváci, kterých se moc na hřiště v Rumburk neukázalo. Snad v příštím ročníku se v Rumburk najde více nadšenců, kteří přijdou podpořit sportovce z regionu proti známým osobnostem z televizní obrazovky.

Tagy